Login
>> <<
  • Dysor
  • PTW 300
  • Svets
  • elektroder
  • Balansblock
  • Punktsvets
  • Robottänger

Tech Products Sweden AB

är ett fristående bolag med historisk bakgrund som en division inom ESAB AB. Tech Products och ESAB har levererat maskiner och utrustningar till verkstadsindustrin sedan sent sextiotal och har ett antal huvudsakliga produktområden.

MOTSTÅNDSSVETSNING

Vi levererar standard motståndssvetsmaskiner för punktsvetsning, pressvetsning, stuksvetsning och sömsvetsning. Produktutbudet erbjuder såväl vanliga motståndssvetsmaskiner som bänkmaskiner och svetstänger som kan anpassas till automatisering. Vår kundgrupp är alltifrån enmansföretag till storkoncerner. Vårat nära samarbete med ESAB och våra leverantörer i Italien som b.l.a. TECNA borgar för hög kvalité och stort kunnande. Vi levererar elektrodmaterial, tillbehör och reservdelar till nya och gamla motståndssvetsmaskiner från TECNA, ESAB, ASEA och HÄGGLUNDS mm. Vårt populära motståndssvets laboratorium utnyttjas flitigt av våra kunder för provsvetsningar och parameterframtagning. Så har du frågor om motståndssvetsning tveka inte att fråga oss.

PLASMASVETSNING

Våra väl beprövade plasmasvetsutrustningar som PW3000 styrutrustning. CW3001 matarverk, PTW150-300 plasmasvetsbrännare och Plasmaströmkälla tillsammans med WP45 vattenkylare bildar en mycket driftsäker produktionsutrustning. Vi levererar såväl kompletta svetsutrustningar som reserv och slitdelar.

AUTOMATISERING

Våra maskiner för bandpåsvetsning är kompakta, vattenkylda och kraftigt byggda för att hålla högsta kvalitet på svetsningen. Mini Vertomatic NC är avsedd för vertikal svetsning i plåt 8 - 20 mm som standard. Som extra tillbehör finns ett s.k. " x-preparation kit" som möjliggör svetsning av 35 mm plåttjocklek i två körningar.